Am pregătit pentru voi un curs tare frumos, un curs video cu durata de o oră, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp. Este Exotic Ginger Cake, Un tort Entremet sub formă de căciulă și monoportii căciuli.
Este atât de simplu și frumos încât puteți să-i implicați și pe cei mici în lucrul cu ciocolată! Tot ce trebuie să faceți este să începeți cu o frumoasă plimbare în propria curte sau în parcul preferat și să alegeți cele mai frumoase frunze. Este timpul pentru magie!
Realizarea acestui produs nu implică mult timp, mai ales dacă decidem să preparam o cantitatea mai mica, adică exact cantitățile prezentate în aceasta rețetă.
Mod de lucru Se transfera in bolul de la mixer (paleta/carlig) urmatoarele ingrediente: faina cernuta, ouale, sarea, laptele, drojdia proaspata, esenta de vanilie, coaja de portocala si zaharul.
Combinația dintre patiserie și cofetărie are un rezultat sublim. Să combini acest choux cu o cremă de vanilie este ceva minunat!
Este un dulce pe care îl puteți pregăti împreună chiar și cu cei mici! Distracția și voia bună sunt garantate!..."
📖 Rețetă - Glazură Fermă
CURS GRATUIT - LUCRUL CU CIOCOLATA ESTE CEVA MAGIC! "Ciocolata este, poate, cel mai complex ingredient folosit în cofetărie! Un ciocolatier/cofetar de fiecare dată când lucrează cu ciocolată trebuie să o tempereze! Totul se învârte în jurul procesului de cristalizare a moleculelor de unt de cacao. Aceste cristale nu pot ...
Ciocolată Caldă de casă, voie bună, ingrediente dulci pentru oameni al'ceva...Este un dulce pe care îl puteți pregăti chiar la voi acasă!
Rețeta specială, vizual înfricoșătoare, dar foarte delicioasă! Fursecuri gustoase în formă de degete de zombie.
Fistic, migdale, o explozie de arome și de mare efect. „…nu folosim agenți de creștere, ne folosim de aerarea mecanică…” Este foarte simplu ce avem de făcut! Îți sufleci mânecile și te pui pe treabă.
Sponge decor este un blat comestibil, pufos, aerat și extrem de rapid de realizat! El aparține gastronomiei moleculare, dar îl poți prepara și tu acasă extrem de rapid și fără ustensile pompoase.
Tăiați perele la o grosime de 3 mm. Untul împreună cu zahărul tos se mixează până se formează o spumă frumoasă. Adăugați esența preferată. Adăugăm treptat ouăle....
Dulci și aromate, aceste bomboane vor da bine pe masa de sărbători. Se realizează foarte ușor, îi puteți implica și pe cei mici în realizarea lor, se vor bucura maxim să modeleze aceste biluțe delicioase.
Tine legatura cu mine!
Ne vedem pe Facebook