LOADING

Type to search

Vei face Înghețată de Casă

 într-o manieră simplă și elegantă.

Citește până la final să vezi ce soluții ai!

ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ – PARFAIT & SORBET

3 ore curs video

 26 rețete expilcate pas cu pas 

 FACEM ÎNGHEȚATA PE CARE NE-O DORIM 

Fără aditivi și alte invenții ale industriei

O înghețată de care își vor aminti cu toții!

Să nu te poți opri din mâncat!

Datorită cererii foarte mari, înghețata se prepară la scară largă, la nivel industrial. Acest lucru naște și dezavantaje în ceea ce privește calitatea înghețatei, calitatea fiind una inferioară din păcate. Dacă suneti curioși și citiți eticheta unei cutii de înghețată îmi veți da dreptate, multe invenții ale industriei care nu au ce căuta în farfuria noastră.

Ar trebui să privim în trecut și să ne întoarcem la începuturile înghețatei când totul era mai simplu, mai frumos și mai sănătos. Astfel cu ingrediente simple și de calitate ne putem prepara acasă acest desert mult râvnit și cu o istorie controversată.

Înghețata este consumată atât în perioadele calde cât și reci ale anului. Este produsul pe care îl găsim în magazine tot timpul anului!

Sunt sigură că nu puteți rezista în fața unei înghețate bune! Cedez chiar și eu!

Ce este spectaculos la acest desert? Faptul că poate fi preparat cu multe zile înainte de a fi servit. Stocat în condiții optime, acest desert devine irezistibil în momentul în care aveți invitați. Doar deschideți congelatorul și serviți înghețată!

Am conceput un curs de gelaterie artizanală, fără aditivi și fără emulgatori, un curs care se adresează tuturor pasionaților de dulciuri, este un curs care îmbină multe rețete și texturi diverse!

Cursul îmbină atât rețete pentru mașina de înghețată cât și rețete fără mașina de înghețată!

Vei Fi Cel Mai Iubit

Chef Gelatier

Citește până la final

Teodora Pană

Înghețata este și desertul meu favorit, sunt sigură că și al tău!

Știi zicala cui pe cui se scoate? O să-ți spun o întâmplare hazlie, din timpul liceului: pe timpul unei tabere la munte am consumat atât de multă înghețată încât câteva zile nu am mai avut glas, am vorbit doar prin semne cu ceilalți, am pierdut chiar și trenul spre casă pentru a savura câteva cornete cu înghețată, iar la câteva zile (când am ajuns acasă) mi-a revenit glasul imediat după ce am consumat o caserolă de înghețată! Concluzie…zicala este adevărată!!!

Ne pasă de înghețata ta!

A fost și este un mare secret să realizezi înghețată.

Împărtășesc cu tine metoda mea “secretă”.

De fapt, nu știu dacă este un mare “secret” dar, nu am mai văzut pe nimeni care să folosească această metodă. Funcționează de minune! Este o tehnică grozavă…

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de înghețată, se adresează persoanelor care doresc să-și prepare o înghețată sănătoasă sau un parfait cremos și fin chiar la ei acasă fără aditivi și alte invenții ale industriei.

Cursul vizează atât rețete cu mașină de înghețată cât și rețete fără mașină de înghețată.

Chiar dacă aveți acasă o mașină de înghețată puteți prepara și rețete care nu implică mașină de înghețată. Va sfătuiesc să faceți acest lucru pentru că veți fi mult mai productivi in momentul in care doriți să vindeți înghețată.

Prima parte a cursului se axează pe realizarea rețetelor și turbinarea lor la mașina de înghețată, iar a două parte a cursului se adresează parfait-urilor (rețete ce nu implică mașina de înghețată).

În ambele variante, condiția principală este următoarea: folosirea ingredientelor naturale și de calitate asigură un produs final foarte bun. Secretul unei înghețate bune este asigurat de către ingredientele de calitate.

Înghețata poate fi accesorizata cu diverse fructe confiate (merișoare, caise, stafide, cireșe etc.), nuci (alune de pădure, arahide coapte, fistic, nuci comune etc), poate conține cafea, rom, vanilie, ciocolată, caramel. Frumusețea acestui produs reiese tocmai din această diversitate a ingredientelor.

TU CUM VREI SĂ FIE ÎNGHEȚATA TA?

Cremoasă, răcoritoare, parfumată, gustoasă, să-ți gâdile simțurile să nu te poți opri din mâncat!?…fără aditivi și alte invenții ale industriei.

Nici un rege al celor mai îndepărtate timpuri nu a rămas indiferent la gustul atât de bun al înghețatei.

Nici noi nu putem sta deoparte, savurăm câte jumate de kilogram odată, și o putem face așa cum ne dorim după dorințele noastre, suntem liberi să alegem pentru noi!

În zilele noastre ne putem prepara înghețată chiar la noi acasă fără eforturi foarte mari. Cu o mașină de înghețată la prețuri rezonabile, putem realiza rețete minunate de înghețată. Deasemenea putem realiza cremoasele parfait fără a fi necesară o mașină de înghețată

Te poți înscrie individual la cursul de înghețată și te bucurui doar de acest curs…

Sau poți alege abonamentul premium la care ai acces instant la toate masterclassurile și cursurile premium din platforma Be Story.

Cursurile le gasesti aici www.cursuri.bestoryteller.ro

Te poți decide! Dă click pe VREAU ABONAMNETUL PREMIUM ai totul la prețul redus de 280 euro.

Oferta este valabilă 48 ore după ce dai click pe link: https://cursuri.bestoryteller.ro/produs/abonament-premium-reducere/

Nu amâna gustul de înghețată bună!

Pasul 1

Cursurile se achita imediat online prin cardul tău bancar. (sau îți putem face o factură pentru transfer bancar)

Pasul 2

Intrii în cont, în proflul tău și ai acces la toate cursurile alese. Vizionezi partea scrisă  și descarci cursul scris.

Pasul 3

Pui in practica cu reusita din prima!(mai ai intrebari?…le scrii in grupul Premium si esti ajutat!) Suntem ghidul tau!

TE POȚI DECIDE LA 

TE POȚI DECIDE LA

Apasă butonul  VREAU PREMIUM

Oferta este valabilă 48 ore, până când contorul ajunge la zero

Când contorul ajunge la zero prețul crește la 430 euro

Ce primești când devii membru BeStoryTeller

Abonament Premium

Facturat Anual

  • MasterClass – Înghețată de casă – Parfait & Sorbet – 26 rețete
  • MasterClass Tablete din Ciocolata
  • Trio Mousse au Chocolate
  • MasterClass Torturi Entremet
  • Fructe Prăjituri Lucrate în Ciocolată
  • Love Poudree
  • Conceptul Raw Vegan
  • Tort Snikers
  • Tehnică Realizare Choux Craquelin
  • Frunze din Ciocolată
  • Fursecuri cu Stafide și Lămâie
  • Fancy Macarons
  • Fursecuri cu Arahide & Ciocolată
  • Nuca de Cocos
  • Nuga de casă – Rețetă pas cu pas
  • Temperarea Ciocolatei
  • Macarons
  • Tort Roșie
  • Tort Entremet
  • Trufe
  • Marshmallow
  • Rocher
  • Drumul tău pentru a realiza un Brad de Ciocolată
  • 9 pași esențiali esențiali în realizarea Tabletelor de Ciocolată
  • Cafetino
  • Brioșe & Ciocolată Caldă
  • Bezele
  • Decadent Chocholate Cookies
  • Tort Mentă & Ciocolată – Raw Vegan
  • Surprise Chocolate Cake – Raw Vegan
  • Prăjitura Cartof – Curs Premium
  • Easter Delights
  • Cozonac Vegan

Cursanți care cresc cu Be Story

Cum va fi viața ta după ce urmărești

Cursurile Be Story?

După ce parcurgi cursurile Be Story devii Chef în Cofetărie!

O să-i faci pe alții să se întrebe ce s-a petrecut cu tine!

Cum ai reușit să devii atât de priceput?

De ce dulcele tău este dintr-o dată așa de bun?

Ai obținut un doctorat în cofetărie?

  • faci din prima produse de calitate
  • îți crește stima de sine
  • ai clienți fericiți și mulțumiți
  • îți cresc vânzările și profitul
  • vei munci mai puțin pentru că rețele îți ies din prima
  • vei fi un supercofetar

…și vei îmbunătăți lumea cu ajutorul produselor tale!