Ce prăjituri rezistă la căldură? Îmi trebuie pentru un botez…
Distrbuie
💥 Gaby Ionică ne întâmpina cu această întrebare!!
✔️ Vă spun din experiență mea în ceea ce privește candy barurile, am organizat foarte multe și peste 80% dintre ele au fost organizate vara pe caniculă!
✔️ Vă sfătuiesc să aranjați masă cu produsele dulci cu 30 de minute înainte de sosirea invităților! Dacă ei ajung la 12 la local, la ora 11.30 trebuie să fiți gata cu tot aranjamentul!! Cel târziu ora 11.45!
✔️ Nu amplasați niciodată masa dulce în plin soare! Este important ca razele soarelui să nu bată direct pe produse!!
✔️ Dacă se desfășoară în aer liber, căutați un loc mai la umbră!
✔️ Dacă este în restaurant, de cele mai multe ori există aer condiționat și astfel se evită neplăcerile!!
✔️ Puteți alege mousseuri la pahar, nuga, brioșe, cheesecake, fursecuri, marshmallow, bezele, fructe prăjituri, brownie, macarons… practic orice produs din platformă!!
✔️ La un candy bar foarte bun produsele nu rezistă mai mult de 30-45 minute pe masă pentru că se mănâncă foarte repede!!
✔️ Dacă participați și dvs la eveniment, puteți invita mesenii să deguste produsele, iar în felul acesta le puteți explică ce sunt și din ce sunt realizate!
✔️ Dacă evenimentul este foarte mare de 300 pers să spunem, candy barul mai trebuie alimentat treptat și o vitrină frigorifică, amplasată foarte aproape de zona dulce, ajută mult! Se suplimentează pe parcurs produsele!!
✔️ Foarte important: un candy bar în care produsele au stat pe masă ore întregi, din punctul meu de vedere este un candy bar fără succes!!
✔️ Nu realizați mai multe produse decât sunt necesare!!
✔️ Îmbinați produse cu textură cremoasă și produse cu textura tare/uscată să spunem! Nu facem un candy doar cu bezele și fursecuri, ci strecurăm și un mousse la pahar!! Este un aspect important!!
✔️ Dacă va uitați în imagini, candy barul cu fructe prăjituri a fost realizat vara pe 30 de grade! Poate și mai mult!!
✔️ Pentru mine temperatura de afară nu a fost un impediment!!